У Володимирі відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних

31 Травня 2021, 18:45
Ярмарок вакансій 1205
Ярмарок вакансій

У приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». 

На захід завітала начальниця відділу управління персоналом Наталія Ковальчук.

Наталія Володимирівна на початку свого виступу розповіла учасникам про історію розвитку підприємства та основні напрямки виробництва. 

Довідково:

ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» входить до складу Агропромгрупи «ПАН КУРЧАК», є сучасним підприємством по вирощуванню курчат-бройлерів та переробці продуктів тваринного походження, м‘ясних продуктів. Уся продукція відповідає міжнародним стандартам якості, що підтверджують відповідні сертифікати ISO і «Халяль». Птахокомплекс має змогу реалізовувати свою продукцію в країни Європи, Середньої Азії, Близького Сходу, Північної Африки. Географія експорту — понад 50 країн.

Асортимент продукції підприємства нараховує понад 40 позицій в охолодженому та замороженому вигляді. Основний продукт — тушки птиці, напівфабрикати і субпродукти, виготовлені з птиці.

У 2015 році в місті Нововолинськ введено в експлуатацію новий потужний цех забою та переробки птиці.

 Наталія Володимирівна зупинилась на конкретній потребі у працівниках, зокрема: підсобних робітниках по обвалюванню м'яса птиці. Розповіла учасникам заходу про умови праці, режим робочого дня, оплату праці. Бонусом для охочих працювати – це довіз працівників та можливість проживання в гуртожитку.

Захід відвідали понад 30 безробітних, які перебувають на обліку в Володимир-Волинській міськрайонній філії та шукають роботу. З кожним зацікавленим кандидатом було проведено співбесіду. Як результат, 8 особам видано направлення на працевлаштування на дане підприємство.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024