В нардепа обновка: Ігор Гузь орендує елітне авто за 12 тисяч гривень у місяць

01 Вересня 2017, 16:29
9044

Народний депутат Ігор Гузь змінив автомобіль на елітний позашляховик Land Rover Discovery Sport 2017 року випуску. Вартість такого авто – до 1,5 млн грн.

У коментарі виданню «Волинь24» Ігор Гузь підтвердив, що кілька місяців тому «пересів» в інший автомобіль.

«Я продав своє авто, і вже кілька місяців орендую нове. Плачу за це 12 тисяч гривень на місяць», – розповів Ігор Гузь.



 

Офіційно Land Rover Discovery Sport, на якому їздить Ігор Гузь, належить фірмі його товариша Олексія Панасюка – ПП «Транс-Волинь».

Свого часу вони разом були співзасновниками «Національного Альянсу». Олексій Панасюк працював помічником Гузя, коли той був депутатом Волинської обласної ради. Також він обирався депутатом Луцької районної ради від партії «За Україну!». Пізніше разом із Гузем перейшов до «Фронту змін».


 

За словами Олексія Панасюка, кілька місяців тому до нього звернувся Ігор Гузь із запитанням, скільки буде коштувати оренда позашляховика Land Rover Discovery Sport.

«Я дізнався ціни, розробив пропозицію, домовилися. Тоді – уклали договір про оренду. До речі, договір – нотаріально засвідчений», – розповів Олексій Панасюк.

Для того, щоб купити цей автомобіль, ПП «Транс-Волинь» довелося взяти кредит.

Цікаво, що враховуючи відсотки на кредит, виплачувати за Land Rover Discovery Sport фірмі доводиться більшу суму, ніж отримує за оренду від депутата.

Приміром, «ПриватБанк» пропонує кредит до 5 років під 21%. Тож щомісячна плата становить щонайменше – 16 331 грн.

1

 

Коментуючи ситуацію, Ігор Гузь просив наголосити, що пов’язує інтерес журналістів до його нової автівки з «подіями, які відбувалися в луцькій ТВК».

На запитання, який саме стосунок Ігор Гузь мав до «подій, які відбувалися у луцькій ТВК», нардеп відповів: «Не знаю».

Нагадаємо, у Луцьку зібрали понад три тисячі підписів про відкликання п’яти депутатів міської ради, проте члени територіальної виборчої комісії відмовилися голосувати за таку ініціативу лучан. Серед членів ТВК, які «саботували» роботу ТВК – у тому числі представники від «Народного фронту».

За інформацією із закритих джерел, таку вказівку «своїм» членам ТВК нібито дав нардеп від цієї політичної сили Ігор Гузь.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39