Підприємців Володимирщини привітали у міськрайонному центрі зайнятості

04 Вересня 2017, 11:45
8343

Першого вересня у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбулася святкова зустріч з нагоди Дня підприємця.

З професійним святом ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці міста та району, привітала директор центру зайнятості Наталія Уколова. 

Подяками директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка відзначили таких підприємціі: Пагуба Тетяна Юріївна, Касьянов Володимир Петрович та Любімцева Наталія Анатоліївна, яка одночасно є головою Володимир-Волинської спілки промисловців і підприємців.

Грамотами Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості було відзначено підприємців міста та району: Самчук Світлану Георгіївну, Панасюка Валерія Миколайовича та Паюк Світлану Петрівну. 

На завершення зустрічі директор щиро подякувала за плідну співпрацю з Володимир-Волинським МРЦЗ у вирішенні питань соціального захисту населення від безробіття а також побажала витримки, фінансових проривів, оптимізму і невичерпної наснаги у праці.





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024