У Володимирі-Волинському працюють над створенням схеми організації дорожнього руху

09 Червня 2021, 09:45
Схема організації дорожнього руху 608
Схема організації дорожнього руху

Схему організації дорожнього руху обговорили члени робочої групи 9 червня у Володимирі-Волинському.

Як стало відомо Район. Володимир-Волинський, під час робочої наради, яка відбулася за присутності  заступника начальника управління ЖКГ і будівництва Сергія Мамалиги, заступника начальника управління містобудування і архітектури Андрія Трофимука, начальника управління містобудування і архітектури Тараса Киби, депутатів міської ради та громадських активістів, обговорили першочергові технічні завдання.

Потрібно оголосити закупівлю. Щоб все відповідало дійсності, обговорюємо всі нюанси і варіанти, як правильно написати технічне завдання, щоб проєктанти могли розробити таку схему яку ми б хотіли. Вибрали проблемні питання з орієнтовною вартістю кожної вулиці. З наявних коштів у нас є 360 тисяч і не вистачає 265 тисяч. Зробимо новий розрахунок через те, що викинули зі списку деякі вулиці на які вже є схема організації дорожнього руху, - пояснив Андрій Трофимук. 

Нагадаємо, йдеться про розробку схеми організації дорожнього руху у Володимирі-Волинському, яка б охоплювала комплекс заходів щодо вдосконалення і забезпечення безпеки дорожнього руху на вулично-дорожній мережі міста та давала змогу:

- поліпшити безпеку дорожнього руху, швидкість сполучення, економічну ефективність і комфортність руху пасажирів і вантажів,

- зменшити аварійність, сприяти розвитку велосипедного та автомобільного туризму,

- сприяти економічному та екологічно збалансованому розвитку дорожньої інфраструктури,

- розробити графічні і текстові матеріали.

Читайте також:  Володимирчан попереджають про обмеження руху великовагового транспорту

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024