Безробітним Володимирщини розповіли про безпечну міграцію та працевлаштування

09 Червня 2021, 16:30
Центр зайнятості 841
Центр зайнятості

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Ризики нелегальної трудової міграції».  

Зустріч пройшла за участі представника Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степана Слащука.

Під час заходу присутніх ознайомили із перевагами офіційного працевлаштування. Працюючи нелегально, працівник не може належним чином захистити свої права, зокрема, права на нормальні умови роботи та проживання, на відпочинок, вихідні, на виплати в разі втрати працездатності. Тому обов’язок фахівців служби зайнятості застерегти та попередити шукачів роботи про небезпеку, яка чекає на них у разі нелегального працевлаштування не тільки у своїй країні, а й за кордоном.

Під час семінару слухачі також  отримали поради: як треба правильно збиратися у подорож, як відрізняти сумнівні оголошення про працевлаштування, на що  звернути увагу, щоб не потрапити в неприємні ситуації.

Учасники заходу отримали інформацію, яка допоможе заздалегідь подбати про власну безпеку та бути обізнаними, а значить захищеними.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024