У Володимирі вітчим відшмагав різкою 13-річного пасинка

10 Червня 2021, 12:00
Тілесні ушкодження 2117
Тілесні ушкодження

У Володимир-Волинському районі оголосили підозру чоловіку за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині.

Про це повідомляє Національна поліція Волині.

Під час обстеження території своєї громади поліцейський Андрій Коколюк разом з представникам соцслужб виявив в одному з сіл Володимир-Волинського району 13-річного хлопчика, в якого були сліди від різки по всьому тілу. 

З’ясувалось, що його своєрідно вирішили «виховати» мати з вітчимом, бо той нібито поцупив гроші. У той час, як мати лише попарила сина кропивою, вітчим бив хлопця гілкою з дерева. Дитину в супроводі офіцера доставили на судово-медичну експертизу, яка визначила ступінь ушкоджень: відомо, що нанесено близько 20 ударів.

«Прохання утриматись від підводок, в яких принижуватиметься честь і гідність будь-кого (просто іноді ми таке зустрічаємо в соцмережах). Син наразі в сім’ї, вітчим щиро розкаюється, родина під пильним наглядом щодня. Слідкуємо, у разі чого, ми перші повідомимо. (Ви ж повинні розуміти, що ми знаємо завжди більше інформації, однак не все можемо подати). Тема дітей – для поліції пріоритет. Саме тому ми вирішили цю інформацію таки подати. Але виключно з такою метою, щоб і дорослі, і відповідні служби вкотре звернули увагу на проблематику виховання і підходів до цього процесу. Плюс поліція свою роботу зробила добре. Тобто не судіть однозначно. Врешті, вирішувати вам. Можливо, маєте інше бачення, ми візьмемо до уваги. Дякую.», — зазначили поліціянти.

Поліція за цим фактом зареєструвала відомості в ЄРДР за статтею «умисне легке тілесне ушкодження».

Справу направлять до суду, який і прийме відповідне рішення.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024