Володимир-Волинські футболістки зіграють у складі збірної України в Японії

10 Червня 2021, 16:30
Футболістки 1003
Футболістки

Спортсменки ФК «Ладомир» – Христина Перевізник, Марина Шайнюк та Вікторія Гірин 10 червня зіграють у складі збірної України у японському місті Хіросіма, де відбудеться перший в історії футбольний поєдинок збірних Японії та України. 

Про це повідомили на сайті міської ради

«Так, 9 червня національна жіноча збірна України з футболу провела передматчеве тренування на стадіон «Едіон», на якому відбудеться і головний поєдинок», – повідомляють на сайті жіночої збірної по футболу.

Попри жорсткі карантинні обмеження, які наразі діють в місті Хіросіма та взагалі по всій країні, організатори міжнародного матчу – Японська футбольна асоціація продемонструвала найвищий рівень підготовки. Протягом трьох днів футболістки збірної України готувалися до поєдинку на сучасних полях спортивного комплексу «Edion Stadium Hiroshima».

До поєдинку готується 21 футболістка збірної України. Через різні обставини, на цей збір не змогли потрапити чотири основних гравчині команди: Дар’я Апанащенко, Таміла Хімич, Натія Панцулая та Дар’я Кравець. Натомість наставниця «синьо-жовтих» Наталія Зінченко запросила на збір молодих виконавців, серед яких є і дебютантка головної команди, гравчиня клубу “Ладомир” (Володимир-Волинський) – Христина Перевізник.

Запланований матч відбудеться 10 червня у місті Хіросіма на місцевому стадіоні (Edion Stadium Hiroshima). Матч розпочнеться о 15:15 за місцевим часом (09:15 за київським часом). Цей поєдинок наживо транлюватиме місцевий телеканал Fuji.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024