Володимир-Волинська прокуратура хоче повернути державі ділянку вартістю 12 мільйонів гривень

05 Вересня 2017, 15:32
7927

Володимир-Волинська місцева прокуратура Волинської області звернулася до Господарського суду області з позовом в інтересах держави в особі Нововолинської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Нововолинський екотехнопарк».

Із підприємством хочуть розірвати договір оренди землі та повернути громаді міста земельну ділянку площею 3 га, ринковою вартістю 12 мільйонів гривень, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Правоохоронціз’ясували, що у серпні 2015 року між міською радою та підприємством на 15 років було укладено договір оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва і обслуговування сміттєпереробного заводу у Нововолинську.

Відтоді товариство, попри навіть наявність рішень судів з цього приводу, не сплачувало орендної плати за землю, заборгувавши бюджету міста понад 565 тисяч гривень.

Нововолинська ж міська рада заходів позовного характеру, щоб повернути землю, не вживала, тому в ситуацію втрутилася прокуратура і в суді прокурори вимагатимуть розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки громаді.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024