Володимир: у приміщенні колишньої «червоної» школи хочуть створити Центр креативної економіки

14 Червня 2021, 09:00
Центр креативної економіки 663
Центр креативної економіки

Проєкт виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради пройшов відбір експертної комісії та потрапив у перший етап конкурсу «Мери за економічне зростання – Пілотні проєкти». 

Про це інформують на офіційній фейсбук-сторінці Володимир-Волинської громади.

Загальна вартість проєкту «Створення місцевого центру креативної економіки та соціального підприємства на основі пам’ятника місцевого значення» становить 822 600 євро.

Центр креативної економіки має стимулювати підвищення економічної активності у громаді, культивувати smart-підприємництво та сприяти зниженню безробіття та еміграції молоді. Планується, що центр включатиме створення лабораторій, ІТ-школи, мікровиробництво, креативні простори для навчання та коворкінгу. 

 У Володимирі-Волинському створення такого центру передбачається у приміщенні колишньої «червоної» школи, котре уже багато років стоїть пусткою.

Нагадаємо, що проєкт «Мери за економічне зростання» – це ініціатива Європейського союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Читайте також:  Володимирчани вивчатимуть досвід Хмельницького у поводженні із твердими побутовими відходами

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024