З першого жовтня припинить роботу Інформаційно-розрахунковий центр

06 Вересня 2017, 19:16
7808

З 1 жовтня буде ліквідовано Інформаційно-розрахунковий центр, який функціонував у «ПриватБанку».

Про це йшлося неодноразово, зокрема, на серпневій сесії Володимир-Волинської міської ради, - йдеться на сайті міської ради.

У місті багато років функціонує Інформаційно-розрахунковий центр, який надає послуги населенню по видачі довідок на призначення субсидій, пільг, довідок про склад сім’ї, надає платні послуги комунальним підприємствам міста по нарахуванню коштів за споживання комунальних послуг населенням. Даний Центр входив в структуру КБ «ПриватБанк».

Нещодавно на адресу виконавчого комітету комерційний банк «ПриватБанк» надіслав  лист про те, що з 1 жовтня ця установа буде ліквідована. Правонаступництва керівництво банку не передбачає, проте вони готові передати виконкому бази даних та комп’ютерну техніку.

Нагадаємо, на нещодавній сесії міської ради депутат Григорій Цаль-Цалко озвучив запит щодо вивчення питання створення комунальної установи такого виду діяльності, який був підтриманий депутатами.

Сьогодні відбулось засідання робочої групи за участю представників КБ «Приватбанк», спеціалістів фінансового управління, управлінь ЖКГ і будівництва, економіки та розвитку інвестицій, юридичного відділу та представників Ради голів ОСББ.

З метою запобігання соціального колапсу, недопущення напруги щодо даного питання серед населення та збереження  накопичувальної бази даних у Володимирі-Волинському, було вирішено проекти установчих документів комунальної установи оприлюднити найближчим часом на сайті міської ради і винести на розгляд депутатів на чергову сесію.

Ряд доручень щодо технічного та організаційного забезпечення ІРЦ отримав ЦНАП, адже саме там заплановано розмістити майбутню установу в разі прийняття депутатами позитивного рішення.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024