Володимир-Волинська громада стала членом Волинської економічної ліги

16 Червня 2021, 12:00
Економічна ліга 575
Економічна ліга

Представники громад Володимирщини взяли участь у зустрічі, яка відбулася 15 червня  у Волинській торгово-промисловій палаті.

 Під час зустрічі обговорили проблеми громад області, результати співпраці між ними, основні принципи роботи Волинської економічної ліги у 2021-2022 роках, йдеться на сторінці Волинська економічна ліга - Volyn Economic League у фейсбуці.

На зустрічі також відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Волинською економічною лігою та Волинською торгово-промисловою палатою.

Також під час зустрічі у лігу прийняли нових членів асоціації, до якої увійшли Володимир-Волинська, Нововолинська, Мар’янівська та Литовезька громади.

 У кінці засідання  всім присутнім засновник ООО «Агро-еко-актив» Олександр Гавриш  презентував інвестиційний проєкт «Вирощування енергорослин на малопродуктивних землях», який сьогодні вдалося реалізувати у ході партнерства.

За словами новообраного голови асоціації В’ячеслава Католика, кандидатуру якого підтримали голосуванням присутні члени Волинської економічної ліги, наразі головна ціль – це запровадження ефективного механізму, пошук та виявлення точок економічного зростання, впровадження спільних проєктів розвитку, процвітання громад Волинської області та їх плідної роботи.

Читайте також:  Громади Володимир-Волинського району отримали понад один мільйон гривень податку на нерухомість

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024