Володимир-Волинському ТМО подарували нове діагностичне обладнання

08 Вересня 2017, 16:06
7860

Обладнання загальною вартістю 323 432 грн. від благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто»  отримало Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання.

Техніку презентували сьогодні 8-го вересня у самому приміщенні лікувальної установи, - пише БУГ. 

На заході були присутні представники міської влади та директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Завдяки благодійного фонду «Допомагати просто» та клієнтам ПриватБанку, які переказували кошти на благодійність, для Володимир-Волинського ТМО придбали діагностичну систему Q5 з кольоровим доплером, конвексивним та лінійним датчиками. Апарат незамінний при абдомінальних, гінекологічних і акушерських, урологічних, кардіологічних та інших обстеженнях.

«Цей подарунок для лікарні – заслуга клієнтів банку. Жертвуючи посильні суми коштів, вони дарують здоров’я мільйонам українців, а деколи й життя. Ми вдячні усім, хто долучається до благодійності. Допомогти просто – і люди щодня доводять це, – зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку», - зазначив Юрій Войтенко.

Загалом за чотири місяці поточного року фонд «Допомагати просто» надав допомогу на понад 20 млн. грн. Ці кошти спрямували на медичні заклади, дитячі будинки для малечі з особливими потребами, військовим, пораненим у зоні АТО.



 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024