Все спокійно, черг немає: запрацював міжнародний пункт пропуску «Устилуг – Зосін»

24 Червня 2021, 17:00
Пункт пропуску на Волині відновив роботу 1633
Пункт пропуску на Волині відновив роботу

Пункт пропуску через державний кордон України з Польщею «Устилуг – Зосин», що неподалік Володимира-Волинського, з 23 червня відновив роботу.

За пів дня роботи, зі слів начальника митного поста Олександра Оникійчука, пункт пропуску «Устилуг» перетнули 90 автомобілів, повідомляє Суспільне Волинь.

Як розповів заступник начальника відділу прикордонного контролю Олександр Андріанов, цей пункт пропуску для пасажирських перевезень не працював понад рік спершу через пандемію, а згодом через ремонт суміжної сторони.

З ініціативи суміжної сторони – польського пункту пропуску «Зосин» – пункт не працював до сьогоднішнього дня. В обидва напрямки розпочався пропуск пасажирського сполучення, – говорить керівник.

23 червня на 11 годину на «Устилузі» черг не було, автомобілі прибували по декілька на годину, розповів заступник начальника відділу прикордонного контролю Олександр Андріанов.

Під час перетину польського кордону військовослужбовці не пропустили 20-річну рівнянку  разом із сестрою та подругою. Каже: їхали разом на роботу за запрошення та з робочими візами, проте вже на кордоні з'ясувалося, що у перевізника проблеми з документами.

До початку карантину пропускна здатність пункту була понад 500 транспортних засобів за зміну. Коли відновиться потік охочих перетнути кордон в «Устилузі» – невідомо, говорить начальник митного посту ««Устилуг» Олександр Оникійчук.

Читайте також:  Для українців у Польщі знову повертають обов'язковий карантин

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024