У Володимирі вирішли, де має бути встановлений пам’ятник героям АТО/ООС

08 Липня 2021, 19:45
Проєкт пам’ятника воїнам АТО/ООС. 521
Проєкт пам’ятника воїнам АТО/ООС.

У Володимирі-Волинському повторно проведуть конкурс проєктів пам’ятника воїнам АТО/ООС.

Таке рішення прийняли 8 липня на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради, інформують на сайті міської громади.

Уже навіть визначились, як має виглядати пам'ятник і де буде розташовуватися, інформують на сайті міської громади.

Головний архітектор Тарас Киба повідомив, що на зборах громадської організації ветеранів АТО та членів родин загиблих визначились із місцем розташування майбутнього пам’ятника – зійшлись на думці, що це буде територія біля будівлі колишньої школи на Ковельській, 10. Також визначились і  з тим, як саме має виглядати пам’ятник.

У зв’язку з тим, що є необхідність у проведенні повторного конкурсу та з метою економії часу Тарас Киба звернувся до членів виконавчого комітету підтримати рішення про затвердження Положення про проведення конкурсу та конкурсну комісію на визначення кращої проєктної пропозиції на встановлення пам’ятника, без дотримання 10-денного терміну оприлюднення на офіційному сайті.

Це рішення члени виконкому підтримали одноголосно.

Нагадаємо, в останній день червня у Володимирі-Волинському відбулося засідання конкурсної комісії  на кращу проєктну пропозицію на встановлення монументу воїнам, які загинули від військової агресії Росії. 

У ході засідання розглянули чотири подані заявки, але жодна з них не вдовольнила членів комісії.

Читайте також: У Володимирі відхилили усі конкурсні пропозиції на встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024