«В об’єктиві – Володимирщина»: оголосили про початок нового фотоконкурсу

15 Вересня 2017, 21:07
7318

Володимир-Волинська районна державна адміністрація та районна рада оголошують фотоконкурс «В об’єктиві – Володимирщина».

Учасником фотоконкурсу може бути кожен, як професіонал так і аматор, - повідомляє прес-служба РДА.

Тематичні категорії фотоконкурсу:

«Мій рідний край в моєму серці і душі» 
(мальовничі куточки Володимир-Волинського району)
«Земляки»
(зображення людини, людей нашого краю, що передають не лише їх зовнішність, але і внутрішній світ)
«Пульс сучасності»
(суспільно-політичні, соціально-культурні та економічні події, повсякденне життя району)
«Історична минувшина»
(фото історико-культурних, релігійних об’єктів та інших місць, які на думку автора відображають історичний дух нашого краю)

Для участі у Фотоконкурсі необхідно подати особисто або надіслати поштою заповнену анкету (за формою, що визначена Положенням про конкурс, умови участі та визначення переможців визначені розпорядженням голови райдержадміністрації від 15.06.2016 № 241, з яким можна ознайомитись на сайті райдержадміністрації) та конверт з фотознімками (фотознімком). На конверті ставиться помітка «Фотоконкурс «В об’єктиві – Володимирщина». Фотознімки повинні бути якісні та роздруковані на аркуші формату А4. 
На зворотній стороні фотознімків потрібно вказати наступну інформацію: 
- назву фотороботи;
- прізвище, ім’я, по батькові автора;
- тематичну категорію Фотоконкурсу;
- опис фотороботи (дата та місце виконання знімку, коротка анотація);
- номер телефону автора.
Фоторобота може бути як у кольоровому, так і у чорно-білому виконанні без оформлення (без рамок, паспорту тощо). До фоторобіт може додаватись коментар автора (проза, вірш тощо).
Фотороботи приймаються до 26 вересня 2017 року за адресою вул. Олени Хохол, 22, м.Володимир-Волинський, відділ культури та туризму райдержадміністрації або за адресою вул. Небесної Сотні, 3, м. Володимир-Волинський, відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації, кабінет №13. 
Підсумки фотоконкурсу та оголошення Переможців відбудеться під час проведення Десятого щорічного фестивалю «Український коровай-сузір’я»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024