У Володимирі-Волинському відтепер є своя найграційніша маленька княжна

17 Вересня 2017, 10:41
10449

Маленька володимирчанка Яна Томашук взяла участь у конкурсі «Волинська княжна» і поборолась за звання маленької княжни. 

В результаті красуня здобула титул Найграційніша княжна.

Слід зауважити, що учасницями конкурсу, який проходив у рамках фестивалю «Волинська княжна» стали дівчатка віком від 5 до 15 років.

Перший фестивальний день «Волинської княжни» розпочався урочистою ходою від Театрального майдану до Замку Любарта. До пункту призначення маленьких красунь вели лицарі в обладунках. При вході в замок зібралося багато людей. Попереду всіх ішов хлопчик, який ніс викувану спеціально для конкурсу корону Волинської княжни. Одягнути корону, однак, зможуть учасниці іншої вікової категорії, які змагатимуться за цей титул 17 вересня.

Змагалися за звання маленької княжни у двох вікових категоріях: від 5 до 10 років та від 10 до 15 років. У першому конкурсі учасниці розповідали про себе, свої захоплення, а також про образ, який представляють на фесті. Були тут всі: від княгині Анни Ярославни до повелительки води Дани. Дівчата добре підготували образи: по-князівськи багаті сукні, вишукані зачіски та легкий макіяж вдало підкреслювали образи маленьких красунь. 

Наступним етапом змагання став конкурс талантів. Тут дівчата розділилися на 3 категорії: ті, хто співає, ті, хто танцює, і хто декламує поезію.

Нагородження переможниць стало найбільшою інтригою дня. Нагородити учасниць запросили переможниць минулорічного конкурсу.

Нашій маленькій Яні Томашук дістався титул «Найграційніша княжна на фестивалі «Волинська княжна». З чим ми й вітаємо маленьку красуню та її рідних.

До відома, Яна - учениця загальноосвітньої школи №2, міста Володимира-Волинського. Дівчинка навчається у 3 класі, а у вільний від навчання час відвідує заняття у зразковій студії вокального співу «Лодомир» (ЦПО) та гурток декоративно-прикладного мистецтва (ЦПО). Окрім того, Яна з 4 років займається бальними танцями в клубі «Starlight».

Не зважаючи на свій юний вік, до конкурсу дівчинка готувалася дуже серйозно. Допомагали їй у цьому ГО «Creative Studio» ( Олена Омелюх, Анастасія Азанова), студія «Зірочка» (Ольга Гаврилюк, м.Луцьк), перукарня «Бродвей» (Тетяна Крощук), поетеса Тетяна Птаха, викладач декоративно-прикладного мистецтва (ЦПО) Ірина Миколаївна, танцювальний клуб «Starlight» (Станіслав і Софія Кузнєчихіни), ательє «Віра», Інна Панасюк. Усім цим людям дуже дякує сама учасниця конкурсу Яна Томашук та її рідні.








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024