В місті вдруге відгуляли гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

17 Вересня 2017, 18:13
9250

У Володимирі-Волинському відруге відбувся фестиваль «Смаковиця по-володимирськи». Цьогоріч фестиваль гуляли 17 вересня, традиційно в парку «Слов’янський».

Вже близько обіду в парку почав збиратися люд - свій та заїжджий. Одні прийшли поласувати смаколиками, інші - привезли різний гастрономічний крам, вироби хенд-мейду, тощо.

Після відкриття фесту о 12.00 сцену впродовж години не полишали різні дитячі творчі колективи міста зі своїми піснями, танцями, віршами та гуморесками.

В цей час гості фестивалю вже на повну частувалися різноманітними наїдками та напитками, які приготували бари та кафе міста «Край», «Вулик», «Лакомка», «2000», а також колективи педагогічного та агротехнічних коледжів. Пригощувались люди також і біля заїжджих крамарів, які пропонували різноманітні смаколики - від бастурми до штруделя.

Також на відвідувачів «Смаковиця по-володимирськи», як дорослих так і малих, чекали різноманітні гастрономічні майстер-класи, веселі конкурси та забави, розігрування лотереї з корисними та цікавими призами. 

А ті, хто вже в міру накуштувався і посмакував, мали нагоду пофотографуватися досхочу, адже тематичних фотолокацій було цьогоріч чимало. Всі вони - яскраві, прекрасно оформлені та кожна оригінальна по-своєму.

А на вечір організатори приготували оркестрове шоу «Марш до страви» та виступ нововолинського гурту «Цвях».


Студентки педагогічного коледжу пропонували придбати лотерейки. Комусь пряник дістався, комусь - буклетик. А були такі щасливчики, що виграли вечерю на двох у барі «Рів'єра»


1

1


1


1

Розважали гостей фестивалю та ділилися рецептами вправних господинь Поліського краю колектив із Шацька «Молодички».

Фотосушка теж багатьох зацікавила. Світлини, рецепти, відгуки...







Таємничий місьє Пардон, який завітав на фест, теж зірвав чимало оплесків. 







2

А якими смачними варениками та веселими піснями частували гостей фесту ТМ«Лімо» та гурт «Молодички». Майстер-клас із ліплення вареників провели для усіх бажаючих вправні володимирські газдині.




Релакснути також можна було з користю, - під пильним оком наших мисткинь та художників. Що й робила володимирська малеча.


Були також призи та відзнаки для людей зі смачними прізвищами. Як бачите їх назбиралося чимало, але ніхто з пустими руками сцену не залишав!




1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024