ВПУ: відбулася зустріч випускників з потенційними роботодавцями

20 Вересня 2017, 10:20
7592

19 вересня у Центрі професійного зростання «Профі» Володимир-Волинського ВПУ відбулася тематична зустріч випускників за професією електрик (робітник, молодший спеціаліст) з потенційними роботодавцями .

На заході були присутні представники ринкоутворюючих підприємств міста Володимира-Волинського та району : квартирно-експлуатаційного відділення м. Володимира-Волинського , ПрАТ «Волиньобленерго», ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Вони ознайомили студентів з діяльністю підприємств, детально зупинились на вимогах до професійних та особистих якостей працівників, зокрема молодих спеціалістів.

Доречною також була інформація про наявні вакансії, можливості проходження виробничої практики, стажування, професійного зростання та побудови кар’єри. Багатьох студентів ця інформація зацікавила, отож вони задумались над тим, щоб проходити виробничу практику на даних підприємствах . Результатом даної зустрічі стала домовленість про проходження виробничої практики випускниками училища на даних підприємствах. 

Також під час заходу використовувались відеоматеріали циклу «Пошук роботи» . В інформаційному просторі Центру кар’єри випускники могли ознайомитись з порадами щодо пошуку роботи, барометрами професій, актуальними вакансіями та паспортами підприємств. Чимало студентів використало можливість оцінити свої професійно - важливі якості за допомогою профдіагностичного тестування.

Покращення конкурентоспроможності майбутніх спеціалістів на ринку праці, скорочення їхнього шляху до першого робочого місця, задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих та перспективних працівниках – очікуваний результат.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024