Показали, як буде виглядати новий житловий масив на вулиці Луцькій

21 Липня 2021, 14:15
як буде виглядати новий житловий масив на вулиці Луцькій 2799
як буде виглядати новий житловий масив на вулиці Луцькій

На вулиці Луцькій (в районі колишнього консервного заводу) у Володимирі-Волинському з'явиться новий житловий квартал.

Про це Район.Володимир-Волинський стало відомо на одному з брифінгів міського голови Ігоря Пальонки з представниками місцевих ЗМІ.

Забудовувати дану територію має намір Будівельна компанія «Інвестор», керівник Андрій Разумовський.

Керівник компанії, яка займатиметься забудовою, підтвердив ці наміри на своїй сторінці у фейсбуці, навіть показав, як виглядатиме житловий масив на вулиці Луцькій. 

«...Ми почали громадське обговорення детального плану території у місті Володимир-Волинський. Зазвичай фасадні рішення на цьому етапі відсутні, але оскільки це нове для нас місто ми вирішили краще підготуватись. Тому колеги та друзі, оцініть...», — йдеться у дописі.

Нагадаємо, у багатоповерхівках, які мають намір звести в центральній частині міста, має бути до 400 квартир.

Презентація попереднього проєкту житлового кварталу та пресконференція для місцевих медіа відбулася у Володимирі 20 липня, поруч із територією майбутньої забудови.

Територія, на якій буде житловий комплекс – більше 3 гектарів. Попередньо ми порахували, що для комфортного проживання ми зможемо тут збудувати 460 квартир. Це орієнтовно 30 тисяч квадратів житла і близько 5 тисяч квадратних метрів комерційних приміщень. Хто знайомий із нашими проєктами, той знає, що у нас ніколи немає завдання побудувати максимальну кількість квадратних метрів. Ми хочемо зробити зручне житло, – розповів про ідею директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

За попереднім проєктом планується спорудження трьох будинків на 6 поверхів, котрі будуть збудовані у три черги. На першому поверсі будуть розміщені комерційні приміщення під офіси та магазини. Кожна квартира матиме місце для паркування, а на території ЖК буде розвинута інфраструктура.

На заході був присутній перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. 

Ми надіємося, що протягом кількох найближчих років буде реалізоване те, що зараз презентує «Інвестор». Тому що консервний завод вже не працює більше 15 років і частина приміщень вже в аварійному стані, з боку вулиці 20 липня вони фактично розвалюються і становлять реальну небезпеку, – зауважив Ярослав Матвійчук.

В обговоренні проєкту взяв участь і народний депутат Ігор Гузь. Він наголосив на тому, що кожне будівництво – це інвестиції в економіку, а поява будівельних майданчиків свідчить про те, що місто розвивається.

До слова, загальна сума інвестицій у будівництво цього житлового комплексу – близько 700 млн грн. Учасники заходу пояснили, що на цьому етапі розглядається попередня пропозиція забудовника і проєкт ще буде проходити обговорення.

Ми максимально відкрита компанія, тому на такому початковому етапі вирішили поділитися своїми планами і розповісти про своє бачення. Оскільки ми націлені в першу чергу на будівництво комфортного житла, то з задоволенням почуємо думки і пропозиції майбутніх мешканців нашого житлового комплексу, – зауважив Андрій Разумовський.

За попередніми планами, будівництво житлового комплексу у Володимирі-Волинському розпочнеться навесні наступного року.

Читайте також:  У центрі Володимира з'явиться кілька нових багатоповерхівок

 

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024