У Володимирі поліція викрила крадійок мобільних телефонів

26 Липня 2021, 17:24
У Володимирі поліція викрила крадійок мобільних телефонів 738
У Володимирі поліція викрила крадійок мобільних телефонів

У суботу до поліції звернувся 35-річний  житель  Івано-Франківської області із заявою про те, що у Володимирі-Волинському у нього викрали телефон.

Поліцейські протягом декількох  годин встановили злодійку та  вилучили викрадений телефон, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.     

Поліцейські з’ясували, що під час відпочинку в парку «Слов’янський» у чоловіка викрали мобільний телефон Samsung, вартістю 7500 тис. грн. Співробітники  кримінальної поліції встановили особу, що скоїла крадіжку. Це раніше судима 35-річна жителька села Суходоли. Телефон вилучили та повернуть законному власнику.

Цього ж дня до поліції звернувся 35-річний житель Володимира-Волинського та повідомив, що у нього викрали мобільний телефон.  

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили причетність до скоєння крадіжки 39-річної жительки селища Благодатне.  Жінка уже раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.  Триває досудове розслідування.

Читайте також: Дороги Володимирщини посилено патрулюватимуть поліцейські

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39