У Володимирі комунальники демонтували незаконну зовнішню рекламу

27 Липня 2021, 11:00
Під час демонтажу 906
Під час демонтажу

Працівники комунального підприємства «Полігон» на вихідних демонтували елементи зовнішньої реклами на території міста. 

Реклама фінансової установи, яка псувала зовнішній вигляд міста, була незаконно розміщена на центральних вулицях Володимира-Волинського –  Луцькій, Данила Галицького та Ковельській, інформують комунальники на своїй сторінці у фейсбуці.

«Андрій Книш, керівник відділення муніципальної варти у Володимирі-Волинському, особисто зустрівся з керівничкою установи, реклама якої була незаконно розміщена на вулицях міста.

Жінка запевнила, що нічого про рекламу не знає, що все це – справа рук недобросовісних конкурентів.

Керівник муніципальної варти викликав наряд патрульної поліції, у керівнички відділення відібрали пояснення, даним випадок надалі буде займатися дільничний офіцер поліції.  

Осіб, які розмістили елементи незаконної реклами, притягнуть до адміністративної відповідальності»,— йдеться у повідомленні.

На вихідних також оголошення комерційного характеру були розміщені на нещодавно встановлених зупинках, що на вулиці Устилузькій та на зупинках і деревах, що на вулиці Ковельській.

Комунальники та представники муніципальної варти знищили ці оголошення, одну людину буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Повалені дерева, зірвані дахи та знищений пляж: що накоїв буревій у Володимирі

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024