«Сергій Шаптала - це справжній Герой України, яким пишаються мільйони українців», — Альона Вербицька

29 Липня 2021, 10:03
Сергій Шаптала 2247
Сергій Шаптала

Герой України Сергей Шаптала призначений начальником Генерального штабу Збройних Сил України.

Про те, що це кадрове призначення є правильним кроком, написала на своїй сторінці у фейсбуці Альона Вербицька, голова консультативної ради в офісі президента України. 

«Вже другий день поспіль я щиро дякую Президентові України Володимир Зеленський за призначення на керівні посади стратегічного рівня в оборонному відомстві справжніх, бойових генералів!
Сергій Олександрович — це справжній Герой України, яким пишаються мільйони українців!
Ми земляки, та познайомились лише під час запеклих Дебальцівських боїв в далекому 2015 році… Щиро радіє серце з того, що ні генеральське звання, ні почесний статус Героя України, ні посади, які з часом обіймав Сергій Олександрович ні на мить не змінили його відношення до солдата!
І я переконана, що і в подальшому, для новопризначеного начальника Генерального штабу Збройних Сил України, а отже і для ВСІХ його підлеглих, саме особовий склад буде основою армії!
Вітаю!!!», — йдеться у дописі.
 
Нагадаємо, Сергій Шаптала був начальником штабу, заступником командира військової частини у місті Володимир-Волинський Волинської області. Потім був переведений на посаду заступника командира 300 Чернівецького окремого механізованого полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.
 
Коментарі
29 Липня 2021, 19:26
Прогиб засчитан.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024