Безробітних Володимира застерегли про ризики нелегальної трудової міграції

29 Липня 2021, 15:50
Безробітних Володимира застерегли про ризики нелегальної трудової міграції 1187
Безробітних Володимира застерегли про ризики нелегальної трудової міграції

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції».

Відбувся семінар в  рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії «Працюй безпечно» та приурочений до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, йдеться на сторінці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ЦЗ у фейсбуці. 

Організували захід спільно з Луцьким міським центром зайнятості, Ківерцівською районною філією Волинського ОЦЗ та Нововолинською міською філією Волинського ВОЦЗ.

В заході взяла участь голова ГО «Волинські перспективи» Ніна Пахомюк, яка долучилась до семінару в онлайн режимі.

Нелегальне працевлаштування за кордоном та торгівля людьми є поширеним явищем сьогодення. 

Лекторка розповіла учасникам, що погодившись на нелегальну роботу, можна стати жертвою торгівлі людьми або трудової експлуатації і працюючи нелегально ви не зможете належним чином захистити свої права. 

Крім того, пані Ніна звернула увагу присутніх на основних засадах правової захищеності, надала поради про те, як захистити себе, збираючись за кордон та повідомила номери телефонів гарячих ліній, на які можна телефонувати у разі потреби. 

Сподіваємось, отримана інформація, надасть можливість безробітним приймати рішення щодо форм своєї зайнятості та націлить на легальне працевлаштування в Україні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39