Вивозив будівельні відходи та не очистив колеса машини: у Нововолинську чоловіку видали припис

30 Липня 2021, 17:07
У Нововолинську чоловіку видали припис 823
У Нововолинську чоловіку видали припис

29-го липня приблизно о 13:00, працівники відділу благоустрою та муніципальна варта Нововолинська виявили факт вивозу бруду із будівництва по вулиці Павлова.

Зазначають, що порушення допустив власник земельної ділянки, який не вжив заходів з очищення коліс автомобіля, чим порушив вимоги Правил благоустрою міста Нововолинська та смт Благодатного, – повідомляють на сторінці Муніципальної варти Нововолинська у фейсбуці.

Для усунення порушень та з вимогою прибрати бруд з проїжджої частини на порушника було виписано припис зі строком виправлення благоустрою 2 доби. У разі не виконання припису працівником муніципальної варти буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу від 850 до 1700 гривень. Рішення про накладення адміністративного стягнення буде прийняте адміністративною комісією за місцем проживання правопорушника, куди відповідно до норм ст.218 КУпАП буде направлено адміністративні матеріали.

Читайте також: Безлад та антисанітарія: на Володимирщині перевірили кризові сім'ї

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024