Цьогоріч не будуть обстежувати провалля у центрі Володимира

04 Серпня 2021, 17:45
Провалля в центрі Володимира 591
Провалля в центрі Володимира

У цьому році не планують проводити обстеження провалля, яке утворилося в лютому 2021 року в центрі Володимира-Волинського.

Про це Район. Володимир-Волинський стало відомо під час щотижневого брифінгу міського голови Ігоря Пальонки з представниками місцевих ЗМІ.

Ми взяли цінові пропозиції, дізнались скільки це вартуватиме і вирішили, що на даний момент є більш нагальні проблемні питання на які треба витрачати бюджетні кошти. Обстеження об’єкту попередньо коштує 400 тисяч гривень, оскільки проводити розкопки має ліцензована фірма, а самі роботи вартуватимуть близько 1,5 млн. гривень. З цього приводу радилися з львівськими, луцькими та київськими представниками вузькопрофільних підприємств, — зазначив очільник міської громади.

Нагадаємо, внаслідок обвалу землі, 22 лютого у центрі Володимира-Волинського поблизу міської ради утворилося провалля, з-під якого видніється старе підземелля.

У вівторок, 23 лютого до Володимира-Волинського прибув науковий співробітник Охоронної археологічної служби України Віктор Баюк з метою дослідження об'єкта.

Читайте також: У Володимирі-Волинському виявили старовинне підземелля

У Володимирі-Волинському пропонують створити Фонд історичних досліджень

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024