Володимир-Волинська РДА: вітали освітян району з професійним святом

28 Вересня 2017, 14:21
7105

27 вересня 2017 року, у стінах Володимир-Волинської райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти. В святковому залі були присутні керівники шкіл та дитячих садочків району, вчителі, вихователі.

Привітали освітян із прийдешнім святом керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

Сергій Йосипович побажав усім педагогам творчого натхнення та успіхів у роботі, здоров’я та родинного затишку.
- Я не сумніваюся в тому, що у ваших серцях нема місця байдужості. Ви із задоволенням передаєте дітям всі свої знання та життєвий досвід, аби вони вибрали в житті ту єдино правильну дорогу, яка приведе їх до омріяної мети.

Разом із тим, Сергій Романюк висловив сподівання, що ті позитивні зміни, які відбуваються в нашій державі і в нашому суспільстві, дозволять, вже в недалекому майбутньому, гідно оцінювати і винагороджувати вчительську працю:
- Бо тільки у тих державах, де формування та втілення державної політики в галузі освіти відбувається на засадах пріоритетності її розвитку, є впевненість у майбутньому.

Слова вітань на адресу колег-педагогів линули і від начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксани Бігун та голови міськрайонної спілки освітян Ольги Войтович.
– Бути вчителем – велике мистецтво та щоденна наполеглива праця, – зазначила Оксана Андріївна. – Цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Освітня галузь району рік за роком піднімається на вищу сходинку. І в цьому ми найперше завдячуємо вашій наполегливій праці, творчому пошуку, багатогранному таланту та відданості обраній справі.

Опісля, кращі педагоги району були відзначені Грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради і Грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Фінальним акордом урочистостей з нагоди Дня працівників освіти стали музичні вітання, які дарували присутнім вихованці районного Будинку школяра.









 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024