Оприлюднили програму ювілейного фестивалю «Український коровай-сузір’я»

30 Вересня 2017, 10:37
8814

Володимирчан та гостей міста та району запрошують на традиційний фестиваль. Організатори - Володимир-Волинська районна рада та Володимир-Волинська РДА планують провести його 1-го жовтня 2017 року.

«Український коровай-сузір’я» - це грандіозний захід покликаний насамперед, відродженню народних звичаїв та популяризації кращих духовних надбань українського народу, а водночас і старовинних весільних обрядів.

Кожного року на фестиваль з’їжджаються майстрині-коровайниці з усього району зі своїми витворами кондитерського мистецтва. А цьогоріч свою весільну випічку, етнографічні майданчики та майстер-класи народних умільців представлять й інші райони Волинської області.

Організатори оприлюднили погодинну програму фестивалю. Зберігайте та користуйтесь!

 

2

Нагадаємо, на десятий ювілейний фестиваль традиційної національної культури «Український коровай-сузір'я» завітає народний пошуково-дослідницький фольклористичний гурт «Заграярочка» із міста Волноваха Донецької області, який для усіх гостей свята на головній сцені представить один із фрагментів українського весілля.

На концертній сцені фестивалю також виступить фіналістка п'ятого сезону вокального шоу «Голос країни», виконавиця саунтреків до найрейтинговіших українських серіалів, вихованка продюсерського центру «Парадіз» (м.Київ) та зразкової студії «Лодомир» (м.Володимир-Волинський, керівник Галина Тюрікова) Катя Рибак.

Також на концертній сцені фестивалю «Український коровай-сузір’я» «запалить» «Made in Ukraine» - український поп-гурт, який був створений ще у 1996 році. В репертуарі гурту значна кількість українських народних пісень в сучасних танцювальних обробках.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39