Побачу на ринку в робочий час - звільню: мер нагадав держслужбовцям про дисціпліну

03 Жовтня 2017, 10:36
8412

Очільник Володимира-Волинського Петро Саганюк нагадав працівникам міського управління соцзахисту про дисципліну на робочому місті.

Це сталося на щотижневій оперативній нараді за участі мера, керівників управлінь, установ та відомств.

- Ще раз побачу когось із працівників управління в робочий час на ринку, - всіх розжену, - сказав мер, звертаючись до заступника начальника управління Лідії Росоловської. - Всі свої особисті питання працівники держустанови повинні вирішувати в позаробочий час.

До слова, на попередніх робочих нарадах міський голова неодноразово згадував про багаточисленні скарги на роботу працівників управління.

Нагадаємо, нещодавно відбулося засідання за «круглим столом» на тему: «Соціальний захист людей похилого віку та ветеранів».

Зустріч відбулася в управління соціального захисту населення міськвиконкому за участі керуючої справами міськвиконкому Наталії Прогонюк, заступників начальників управління соцзахисту Лідії Росоловської та управління Пенсійного фонду Оксани Сак, начальника відділу персоніфікованого обліку управління соцзахисту населення Оксани Юрчук та директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Галини Борис.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024