Володимирщина: відзначили Міжнародний день людей похилого віку

04 Жовтня 2017, 09:41
6588

Щороку вся країна у першу неділю жовтня відзначає День людей похилого віку та День ветерана. Це свято - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток краю, за багаторічну самовіддану працю, їх доброту і мудрість.

Не забули про цю дату і працівники Володимир-Волинської центральної районної бібліотеки, які 3 жовтня 2017 року провели акцію «Стежиною милосердя у світ добра», - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

Напередодні ж відбулося ряд заходів у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинської райдержадміністрації за участі слухачів університету третього віку, аматорського колективу терцентру міста Устилуг «Сузір’я» та хору «Мужність».

Також для пропаганди здорового способу життя, організації змістовного відпочинку та дозвілля, покращення фізичного стану здоров’я громадян похилого віку в відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання села Льотниче проведено відкрите практичне заняття групи «Умільці», сформованої з числа підопічних.







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024