Володимир: міського голову запрошують в гості мешканці вулиць Солопа та Леонтовича

10 Жовтня 2017, 09:33
6869

Міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка запрошують на гостину мешканці вулиць Солопа та Леонтовича.

Про це повідомили представники місцевих ЗМІ на брифінгу міського голови.

Містяни просять приїхати подивитися в якому стані знаходяться вулиці, які кілька років уже не ремонтувалися. 

Міський голова подякував за запрошення і повідомив, що вже є 73 заявки на асфальтування вулиць, до того ж, уже до кінця цього року планують заасфальтувати більше 20 вулиць, а минулоріч таку ж кількість міських вулиць уже заасфальтували. 

- Городяни не повинні надіятись тільки на міську владу, а й трохи самі про щось думати, зорганізовуватись, наприклад у вуличні комітети і дбати про благоустрій своїх вулиць, - зазначив міський голова. - А міська влада в свою чергу прикладе максимум зусиль, щоб підтримати ініціативи городян.

Окрім того, на щотижневій нараді та брифінгу йшлося про підготовку до Дня захисника України, Дня козацтва та 75-річчя створення УПА, про ліквідацію наслідків негоди в місті, про будівництво 44-квартирного будинку для військовослужбовців та облаштування приміщень 14-ї ОМБр, про важливі питання, які виносяться на розгляд сесії, яка відбудеться 12 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно в місті працював голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який відвідав два об’єкти: багатоповерхівку, котра будується для військовослужбовців та 14-ту ОМБр.

 

Коментарі
18 Жовтня 2017, 21:52
Мешканці вулиці Солопа чекали більш позитивної відповіді від адміністрації міста. З'єднання вулиць Сагайдачного і Незалежності заселено приватними будинками, які самотужки підключались до комунікацій, як не було складно фізично і фінансово. Тут проживають прості трудяги, а більша састина людей пенсійного віку. Невже за 70 з лишнім років свого життя заслужили цивілізовано (не по болоті) піти в лікарню, магазин і т.д. Чи ми тут люди нижчого гатунку, тому що серед нас немає можновладців, депутатів? Наш обранець в депутати від нашого району тут звісно не ходить, а їздить асфальтованими дорогами, бо по нашій вулиці можна проїхати тільки трактором на високих колесах. Більшість з нас ходить пішки по болоті, а деякі жителі долають відстань на милицях по слизьких калюжах. Так, це приватний сектор але ми на свою пенсію собі дорогу побудувати не можемо. А складається враження, що заасфальтована дорога для нас - це розкіш! Вулиця названа іменем льотчика Солопа і можливо влада думає, що у нас є крила, щоб перелітати ці баюри. Часний сектор теж має право проходити сухими і рівними заасфальтованими дорогами. Дуже просимо владу звернути увагу нашу проблему! Якщо є можливість у адміністраторів цього сайту, розмістіть, будь-ласка, наше звернення на інших ресурсах, щоб нас ПОЧУЛИ! Будемо безмежно вдячні.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39