Подорожуючі, зверніть увагу: на МПП «Устилуг» 12 жовтня можливі затримки з оформленням

11 Жовтня 2017, 17:12
7595

До уваги подорожуючих через МАПП «Устилуг»: 12 жовтня у пункті будуть проводитись роботи, що можуть вплинути на швидкість оформлення транспортних засобів та товарів.

Волинська митниця ДФС попереджає громадян та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які планують свої поїздки до Республіки Польща через міжнародний пункт пропуску «Устилуг» для автомобільного сполучення.

12 жовтня 2017 року з 9.00 на серверному обладнанні митного поста будуть проводитись ремонтно-профілактичні роботи, що може призвести до затримок в оформленні транспортних засобів, які слідуватимуть на виїзд з України.

Рекомендуємо подорожуючим утриматись від поїздок через МАПП «Устилуг» у цей день або з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, нещодавно на митному посту «Устилуг» смугою руху «зелений коридор», тобто без письмового декларування з наміром уникнути оподаткування митними платежами, громадянин України С., який перетинав кордон в напрямку в’їзду в Україну, намагався ввезти для особистого використання комп’ютерні монітор та системний блок.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024