Володимир: розпочалася чергова сесія міської ради

12 Жовтня 2017, 10:25
7068

12 жовтня о 10.00 у приміщенні Володимир-Волинської міської ради відбулася чергова 20  сесія.

Розпочалося засідання з традиційних озвучень депутатських запитів та заяв.

Зокрема, запит про перерозподіл бюджетних коштів та можливість створення єдиної диспетчерської служби.комунальних підприємств міста озвучив депутат від «УКРОП» Сергія Радкевича.

З проханням до депутатів підтримати бюджетний запит щодо перевірки діяльності комунального підприємства, яке займається реконструкцією вуличного освітлення на деяких вулицях міста (Академіка Глушкова, Поліської Січі, Наталії Ужвій) та виділити кошти на реконструкцію вуличного освітлення згаданих вулиць, звернувся секретар міської ради Олег Свідерський. 

 До начальника управління ЖКГ та будівництва Віктора Фіщука та начальника управління містобудування та архітектури Тараса Киби із депутатським запитом звернувся депутат Микола Савельєв БПП «Солідарність». Запит стосувався довгобуду, що знаходиться в районі вулиць Ковельської 71 та Сагайдачного 12, який через відсутність огорожі становить небезпеку для населення та став прихистком для антисоціальних осіб, без місця проживання.

Депутат Ярослав Жук «Самопоміч»озвучив депутатський запит, що стосувався перебігу нового опалювального сезону, а саме створення робочої групи для моніторингу проходження опалювального сезону на 2016-2017 роки.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024