Володимирські сім'ї Небесного Легіону взяли участь у висадженні алеї пам'яті

15 Жовтня 2017, 15:00
6069

Родини з Володимира-Волинського, які втратили рідних в ході неоголошеної війни на Сході України, взяли участь у висадженні кленів у парку  «Героїв Майдану та Небесного Легіону». Висадження алеї відбувалося учора, у місті Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав волонтер Руслан Теліпський (Ruslan Telipskyi).

«Ми це зробили! Щиро вдячні усім хто долучився до приготування заходу, але передусім ми вдячні волинським сім'ям Героїв Майдану і родинам Небесного Легіону, що знайшли час і бажання з'їхатись до нас до Луцька не тільки зі всієї області, але й з Рівненщини, Львівщини та навіть з-під Києва, аби дати життя саджанцям, які будуть носити персональні імена їхніх найближчих...

Нагадаю, що сьогодні у цей знаменний для українців день родини євромайданівців та полеглих бійців АТО, дали життя черговим 70 іменним кленовим саджанцям з метою продовження висадження дерев у нещодавно створеному парку «Героїв Майдану та Небесного Легіону», на честь всіх волинян чи дотичних до Волині Героїв, що поклали своє життя під час Революції гідності і визвольної війни від російської окупації...», - йдеться у дописі

Як повідомив волонтер, це вже друге масове висадження у парку саджанців родинами, котрі втратили під час новітніх історичних подій України найдорожчих… Перший етап відбувся 13 травня до Дня матері – тієї найріднішої людини, котра народила і виховала Героїв. Цього разу були висаджені символи продовження життя у потрійний святковий день: День захисника України, День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

«Щиро сподіваємось, що всі імена Героїв Майдану і Героїв Небесного Легіону навічно залишаться у нашій і вашій пам’яті. Віримо, що цей парк згодом стане чудовою пам'яткою нашим полеглим волинянам та пошаною до новітньої історії України, творцями якої вони стали, навічно вписавши ціною власного життя своє ім’я у її квітуче демократичне майбутнє та спільну перемогу над підступним агресором!!!», - пише волонтер.

Нагадаємо, напередодні Дня захисника України міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк зустрівся із вдовами, матерями та рідними загиблих героїв АТО.









 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024