Показали хто контролює ремонт дороги «Луцьк - Володимир-Волинський»

17 Жовтня 2017, 09:14
7806

Триває капітальний ремонт дороги Н-22 «Луцьк–Володимир-Волинський». Дорожнє покриття тут кладеться за новою технологією, що до цього на Волині не використовувалася. У рамках ремонту дороги буде здійснено освітлення біля населених пунктів, в тому числі й освітлення пішохідних переходів, організацію з’їздів та благоустрій узбіч.

Інспектор Ляля побувала на відрізку в межах Володимир-Волинського району та поспілкувалася із працівниками підрядної організації «Автомагістраль». Перша бригада робітників працює в межах міста, друга – на виїзді із Володимира-Волинського, - повідомляє БУГ.

Працівники «Автомагістралі» розповіли, що на всьому відрізку траси працює декілька груп. На виїзді з міста зрізають старе асфальтне покриття та відвозять на місце збору.

Також працівники поділилися секретами роботи. Повідомили, що спершу кладуть близько 8-ми сантиметрів вирівнюючого шару, а потім зверху планується ще 13 сантиметрів основного. На деяких відрізках дороги, дорожники замінюють так звану «подушку» – на підготовлених відрізках заливають бетон із щебенем великої фракції.

Тимчасові «терикони» старого асфальту обіцяють використати раціонально – облаштувати узбіччя доріг, адже досить значна різниця між новим дорожнім покриттям та з’їздами. Легкові авто з низькою посадкою заледве долають такий бар’єр на шляху.

Нагадаємо, що інспектор Ляля в сидячому положенні має зріс 6 сантиметрів.

Інспектор Ляля викликала багато зацікавлення в працівників підрядної організації та отримала запрошення проінспектувати дороги в південних областях України.

Також Ляля обіцяє тримати ремонт дороги на контролі та оперативно інформувати.

Нагадаємо, нещодавно в соцмережах з'явилась інформація, що на Волині активно працюють над ремонтом дороги «Луцьк-Володимир-Волинський», навіть не зважаючи на негоду. Дорожники працюють під дощем, а смолу заливають прямо в калюжі.

















1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024