Устилуг: черга на кордоні знову «збунтувалась», постраждало авто і поліцейський

17 Жовтня 2017, 13:10
12543

16 жовтня близько 1.30 в місті Устилузі трапився інцидент в результаті якого механічні ушкодження отримав автомобіль, та, за різними версіями, водій і поліцейський Володимир-Волинського міського відділу.

Про це пише БУГ. 

Як повідомила виданню громадянка Тетяна Данилюк, в темну пору правоохоронці втратили контроль над чергою в сервісній зоні і вона рушила у місто Устилуг, де і трапилася сама пригода.

«Сьогодні вночі на митниці Устилуг стався неприємний інцидент. Полісмени чергу довели до абсурду, і так як на сервісний люди стояли без під’їздів кілька годин, вся черга рухнула в Устилуг. Їхали хто звідки міг і як міг, при чому 3 поліціанти просто ходили і дивились на цей безлад. Машини, автобуси, які виїжджали з границі в Україну, не могли їхати.

Свою вину не заперечую, їхали, як попало. До нас підійшли інспектори поліції і почали нас виганяти, ми почали “возмущатись” і говорити, що всі так їдуть, і в черзі стояти нереально. На такі наші зауваження інспектор патрульної поліції Прокопюк став перед нашою машиною і почав погрожувати, що запирскає нас… Почав лаятися нецензурними словами і кидати погрози а нашу сторону. 

Хочу звернути увагу: по праву, і по ліву сторону нас були машини, але чомусь поліція вирішила, що саме наш Volkswagen перекрив і заблокував всю границю. Після ще одного лайливого зауваження інспектор Прокопюк з усієї сили вискочив нам на капот і розбив лобове скло, чоловік який був за рулем не встиг відкрити двері як весь салон закропили тереном. 

Три полісмени витягли його з машини, кинули на землю і почали гамселити по ребрам і ногам, при тому, що він не творив ніякого опору і просився наставляв руки, його взяли в наручники і повезли у райвідділ. А там сценарій відомий всім… то лякати криміналом, то додом відправляли, то ДТП хотіли оформити… Шановні хлопці, це перевищення службових обов’язків! Дуже прикро, що пройшли такі реформи і не те, що нічого не змінилось, стало гірше», – повідомила пані Тетяна.

Правоохоронці ж повідомляють, що при оформленні протоколу про вчинення адміністративного порушення за статтею «Порушення ПДР», ст. 122 ч. 1 Адмінкодексу, водій транспортного засобу Volkswagen здійснив наїзд на правоохоронця. 

В результаті наїзду поліцейський отримав тілесні травми у вигляді забоїв. Також в поліції повідомили, що затримання громадянина не проводили і наразі вирішується, чи заносити інцидент до Єдиного списку ДТП.

Слідство триває.

Коментарі
17 Жовтня 2017, 21:42
коли ж нарешті сигаретам буде стоп ...черги пропадуть і при чому знову поліція ....митниця хай кожний авто через бокс пропускае і порядок буде ...обнагліли кабани .....
17 Жовтня 2017, 23:05
І правильно. Через таке мудачьйо як ви нормальні люди не можуть проїхати закордон
22 Жовтня 2017, 00:20
Просто не всі сигаретчики заплатили мусорам
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024