Володимир: початок оплювального сезону відклали на невизначений термін

18 Жовтня 2017, 13:54
5966
Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук розповів, що опалювальний сезон будуть відтерміновувати, поки дозволяють погодні умови.

На скарги жителів міста у соціальних мережах, перший заступник відповів, що опалювальний сезон не будуть розпочинати. Таке рішення пояснив тим, що невідомо чи на цей період держава надасть субсидію, - пише БУГ.

«Я сам живу в багатоквартирному будинку, ще й на першому поверсі, тому мені відомо, що таке температура в квартирі 16 градусів С… І якщо з закладами соціальної сфери ситуація щодо початку опалення одна, то з житловими будинками – інша. От зараз температура повітря піднялась, а є чіткі вимоги щодо подачі тепла: середньодобова температура має не перевищувати 8градусівС протягом трьох діб поспіль», – зазначив Ярослав Матвійчук.

Додамо, що у місті близько 60% домогосподарств отримують субсидії. Раніше, минулого тижня, опалювальний сезон розпочали у Володимир-Волинському ТМО, соціальному гуртожитку та в ряді навчальних закладів. Пустили тепло в заклади, які обігріваються твердопаливними котельнями – це школи №1, 2 та гімназія. На контролі температурний режим у інших соціальних закладах.

Нагадуємо, термін подачі заяв на монетизацію субсидій продовжено до 1 листопада. Іншими словами, всі ті, хто в минулий опалювальний період економив газ та електроенергію, яку використовують для опалення будинку, можуть до 1 листопада 2017 року скористатися можливістю отримати від Уряду премію за свою енергоефективність.
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024