Якщо побачили, що спалюють сухе листя, фіксуйте, - володимирські муніципали

18 Жовтня 2017, 19:06
7142

У Володимирі-Волинському осіб, які спалюють сухе листя та сміття, будуть штрафувати. Для цього достатньо звернутися з відповідною скаргою до працівників муніципальної поліції та надати фотопідтвердження згаданих порушень .

Про це Район.Володмир-Волинський розповів начальник муніципальної поліції міста Володимира-Волинського Андрій Книш.

Як зазначив керівник муніципалів, після складення протоколу про адмінпорушення та вердикту адміністративної комісії, порушнику правил благоустрою міста та Закону України «Про охорону атмосферного повітря» (статті 77–1 Кодексу України про адміністративні правопорушення) загрожує штраф у розмірі від 340 до 1360 гривень.

Андрій Книш також розповів, що виявляти порушників муніципали планують під час здійснення патрулювання містом. Окрім того, працівники муніципальної поліції оперативно реагуватимуть на скарги громадян, в яких ітиметься про спалювання листя та сміття на обійстях городян. Підставою для притягнення людини до адмінвідповідальності за згадані правопорушення можуть також стати фотоматеріали надані заявником.

Як розповів очільник муніципалів, нещодавно від мешканки міста надійшло подібне звернення в якому вона скаржилась на сусідів, що розпалили багаття на власному обійсті, а весь дим «пішов» на щойно випраний одяг заявниці.

Працівники муніципальної поліції планують розібратися у даній ситуації і в подальшому слідкуватимуть за тим , щоб на території міста люди не палили опале листя, гілля, траву та інші відходи, на паліїв будуть складатися протоколи по яких адміністративна комісія накладатиме штраф.

Як бачимо, спалювати гілля та опале листя не лише шкідливо для здоров’я, але й шкідливо для сімейного бюджету, тому вважайте!

Читайте також: Термін подачі заяв на монетизацію субсидій продовжено до 1 листопада

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39