Крафт пакети – презентабельність і основа збереження екології

09 Жовтня 2021, 15:30
Крафт пакети – презентабельність і основа збереження екології РЕКЛАМА 750
Крафт пакети – презентабельність і основа збереження екології

Застосування пакетів є важливим елементом комфорту, особливо якщо пакет доповнено ручками. З його допомогою вдасться легко переміщати особисті речі, транспортувати предмети побуту, а також просто дістатися з магазину додому з продуктами. Деякі використовують пакети як елемент маркетингової кампанії, заздалегідь нанісши на поверхню логотип, назву компанії та іншу інформацію.

Більшість організацій і волонтерів постійно виступають за збереження екології, що стало причиною розвитку виробництва паперових пакетів. Сьогодні з легкістю купуються крафт пакети від компанії «ПапірСток», де на вибір є декілька десятків пропозицій. Пакети відрізняються розмірами, кольором і в цілому виконанням.

Переваги паперової продукції

Головний плюс – це екологічність. В основі виробництва використовується фінський або власного виробництва папір. Поліетилен не має такого презентабельного зовнішнього вигляду і багатофункціональності, до того ж він з легкістю рветься. На користь паперових пакетів є кілька додаткових аргументів:

    1. Повітропроникність. Пакети не затримують повітря і не вбирають неприємні запахи, тому вони підходять для багаторазового використання;

  2. Стійкість. Матеріал важко мнеться і не піддається розрізам, але за умови дотримання елементарних правил використання;

    3. Міцність. Окремі моделі витримують до 15 кг ваги;

    4. Зручність. Пакети без проблем складаються і не займають багато місця. Вони доповнені зручними ручками, що виключає проблеми навіть при тривалому носінні пакета.

Компанія «ПапірСток» підтримує екологію і реалізує нові ідеї у виробництві паперової продукції. Матеріали, використовувані для створення пакетів, також піддаються повторній переробці, що і гарантує збереження екології без потреби додатково утилізувати небезпечні для екології з'єднання в поліетиленових пакетах.

Види пакетів і їх замовлення

Є пропозиції для харчових і непродовольчих товарів. Пакети відрізняються формою (довгаста, прямокутна і квадратна), кольором і наявністю декору. Організації та великі компанії можуть робити замовлення на брендування пакетів їх логотипами, що додатково допоможе в просуванні. Завдана інформація утримується на поверхні не один рік.

Діє доставка куплених пакетів по Києву і регіонах України. Є оптові та вигідні ціни, а з постійними клієнтами умови співпраці завжди обговорюються для досягнення вигоди. Додатково діють акції і розпродажі, а інформація про це представлена ​​у відповідному розділі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024