Володимир: школярі міста взяли участь у заганнях «Козацький гарт – 2018»

23 Жовтня 2017, 15:03
7818

Минулого тижня протягом двох днів на базі Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1 та стадіону «Школяр» проходили ігри міського етапу  фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт – 2018».

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Юні спортсмени змагалися у різноманітних видах спорту і продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії. Зокрема, учасники фестивалю взяли участь у таких випробуваннях як човниковий біг (4х9м), стрибки з місця у довжину, стрибки через скакалку (дівчата), перетягування канату (юнаки), комбінована естафета.

В загальнокомандному заліку перемогу в змаганнях виборола команда загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1, друге місце посіла команда спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», третє місце - у команди гімназії ім.О.Цинкаловського.
Юних спортсменів привітав головний суддя змагань – методист управління освіти, молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської  міської ради  Сергій Вербицький. Він вручив  переможцям грамоти  управління освіти, молоді та спорту.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024