Мешканці громади Володимира просять зробити під’їзну дорогу в селі

13 Жовтня 2021, 17:15
Мешканці громади Володимира просять зробити під’їзну дорогу в селі 702
Мешканці громади Володимира просять зробити під’їзну дорогу в селі

Мешканців села Дігтів, Володимир-Волинської громади найбільше турбує асфальтування під’їзної дороги в село від траси Р-15.

Про це стало відомо на виїзному прийомі громадян, який провів міський голова Ігор Пальонка у селах Володимир-Волинської громади, інформують у міськраді. 

11 жовтня очільник громади зустрівся із мешканцями сіл Федорівка та Заріччя,  наступного дня – Суходоли, Ласків, Вощатин, Дігтів та Новосілки. 

 Найбільш численні за кількістю громадян зустрічі відбулись у селах Вощатин та Дігтів. Жителі здебільшого звертались із проблемними питаннями, що стосуються ремонту доріг та налаштування вуличного освітлення.    

Зокрема, питанням номер один для мешканців села Дігтів є під’їзна дорога від траси Р-15. Очільник громади зазначив, що Служба автомобільних доріг обіцяє невдовзі оголосити закупівлю ПКД на ремонт даної дороги, а також дороги Новосілки-Орані. Тож є сподівання, що обидві дороги будуть включені у план ремонтів на наступний рік.

Хвилює дігтівців і майбутнє приміщення колишньої початкової школи, яке нині стоїть пусткою. Є пропозиції організувати там осередок дозвілля з гуртками та спортивними секціями.

У селі Вощатин мешканці порушували питання роботи громадського транспорту, адже у вихідні дні автобус до Володимира-Волинського не курсує, а тариф на проїзд необґрунтовано  високий. Звертались мешканці і з питанням благоустрою сільського кладовища. Жителі села Новосілки також порушували питання ремонту дороги та вуличного освітлення, на яке потрібно переставити таймери. 

Читайте також: Військовослужбовці у Володимирі отримають ордери на службові квартири

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024