У Володимирі після перерви завпрацював плавальний басейн

26 Жовтня 2017, 14:44
14001

25 жовтня, після традиційної літньої перерви, у Володимирі-Волинському розпочав роботу плавальний басейн міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Про це інформує адміністрація МЦФЗН «Спорт для всіх»

Тож дорослі та діти мають змогу скористатися чудовою нагодою зміцнити власне здоров’я, оздоровити організм, поліпшити фізичний стан, підтягнути фігуру чи підкачати м’язи, одним словом, отримати заряд енергії та бадьорості. 

Аби умови для відвідування були більш комфортними та безпечними, літній період був використаний для поточного та косметичного ремонту душових, роздягалень, на що було використано 142 тисячі гривень з місцевого бюджету. У басейні працюють досвідчені інструктори, які допоможуть підібрати комплекс вправ, навчать дітей триматись на воді.

Плата за відвідування басейну незначна – 100 грн. за вісім відвідувань для дорослих, і 60 грн. – для дітей.

До того ж, заклад надає ряд пільг:

  • 25 % знижки мають діти учасників АТО, учасники бойових дій;
  • 50 % знижки – діти з багатодітних та малозабезпечених сімей;

Безкоштовно відвідують басейн діти-сироти, інваліди дитинства та інваліди І групи, діти з сімей, батьки яких загинули або поранені під час проведення АТО.

Також діє програма навчання плаванню учнів загальноосвітніх шкіл міста. Спортсмени, що захищають честь міста на змаганнях різного рівня мають змогу оздоровлюватись у міському басейні.

Користь від плавання є для всіх вікових категорій, для людей фізично здорових та з певними обмеженнями. Плавання необхідне для профілактики сколіозу, сприяє гарній поставі, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, нормалізує артеріальний тиск і поліпшує роботу дихальної системи.

Тож блакитні доріжки чекають усіх, хто чекав на відкриття нового сезону плавання, а також тих, хто вперше планує зайнятись плаванням.

1






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024