Поблизу Володимира пройшли практичні навчання за участі загонів тероборони

28 Жовтня 2017, 15:06
5959

25 жовтня на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського в рамках проведення Єдиного стрілецького дня відповідно до програми підготовки підрозділів територіальної оборони пройшли практичні навчання з загонами територіальної оборони Камінь-Каширського, Ківерцівського, Старовижівського, Ратнівського та Ковельського районів.

На полігоні було розгорнуто декілька навчальних місць де учасники пройшли практичні навчання, відшліфовували навики зі стрільби пістолета ПМ  та з автомата АК-74, вивчали матеріальну частину вогневої зброї, а також вправлялись в інженерно-саперній та спеціальній підготовці.

«На території Волинської області діє система територіальної оборони, яку очолює голова обласної державної адміністрації. В кожному районі формується загін територіальної оборони і відповідно до плану, який складений на рік, і для того, аби ці підрозділи тримати в готовності до виконання завдань за призначенням, проводяться планові заходи по підготовці особового складу. Особовий склад, який залучається до цього заходу, відшліфовує свої навики стрільби, а також бачить на власні очі все наявне озброєння. Очікуваний результат – це готовність підрозділу до виконання завдань за призначенням. Його основна задача – охорона та оборона важливих державних та військових об’єктів у разі відкритої збройної агресії або введення режиму воєнного стану. В разі загрози терористичних нападів чи здійснення диверсій ці об’єкти повинні надійно охоронятися, аби забезпечити життєдіяльність підприємств та установ, які розташовані на території області та, зокрема, Ківерцівського району», - розповідає Ківерцівський районний комісар Дмитро Ковальов.

Нагадаємо, найближчим часом військовослубовці 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ повернся з Донбасу у місця своєї постійної дислокації. Про це президент Петро Порошенко заявив 22 жовтня під час відвідування 72-ї бригади в Авдіївці.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024