Біля Володимира-Волинського хочуть збудувати об'їзні дороги

05 Листопада 2021, 12:35
Біля Володимира-Волинського хочуть збудувати об'їзні дороги 746
Біля Володимира-Волинського хочуть збудувати об'їзні дороги

В об'їзд Володимира хочуть збудувати ще дві дороги – з вулиць Зимнівської до Луцької та з Устилузької до Заріччя. 

Як пояснив Район.Володимир-Волинський перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, це дасть змогу розвантажити міські дороги від великогабаритного транспорту, 

Питання будівництва об’їзної дороги навколо Володимира обговорив перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук 3 листопада під час зустрічі з керівником Служби автомобільних доріг області Анатолієм Посполітаком.

Об’їзна дорога повинна складатись фактично з двох автошляхів – дороги з кінця вулиці Зимнівської у бік Луцької і до району цукрового заводу та дороги із вулиці Устилузької до в’їзду в село Заріччя. Це необхідно для того, аби великогабаритний транспорт не заїжджав у місто.

Посадовці домовились про початок процесу з підготовки технічного завдання, визначення необхідних земельних ділянок та узгодження будівництва даних доріг через Укравтодор.

«Зараз важливе втручання на державному рівні нашого народного депутата Ігоря Гузя, для того, щоб запустити цей процес. Ще на початку цього року мало хто вірив, що так швидко вдасться розпочати ремонт вулиці Зимнівської, проте уже є результати. Спробуємо запустити відповідні процеси і по об’їзних дорогах», – додав Матвійчук.

Читайте також: У Володимирі-Волинському ремонтують вулицю

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024