У Володимирі працюють над написанням Статуту громади міста

02 Листопада 2017, 11:20
5559

31 жовтня під керівництвом секретаря міської ради, заступника міського голови Олега Свідерського проходило чергове засідання робочої групи з написання Статуту громади міста Володимира-Волинського.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Ряд пропозицій до проекту Статуту внесли заступник міського голови Лариса Кулікова та начальник фінансового управління міськвиконкому Тетяна Шибирин. Відтак, вдалось усунути кілька неточностей у формулюваннях та визначеннях. Приміром такими, як «мікрорайон», узгодити написання назв міських структур з урахуванням того, що вони будуть незабаром перейменовані, звірити відповідність кількох статей документа чинним законам.

Проте, винести проект на громадське обговорення робоча група не змогла, адже на засідання з’явилось надто мало учасників групи, тож достатньої кількості голосів за таке рішення не було. Тому вирішили перенести роботу ще на тиждень, до 16.00 наступної середи – 8 листопада.

До цього часу члени робочої групи можуть подавати письмові пропозиції до проекту Статуту, усі вони будуть розглянуті та обговоренні в ході чергового засідання.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024