У Володимирі комунальне підприємство отримало нову техніку для посипання вулиць

11 Листопада 2021, 13:28
У Володимирі комунальне підприємство отримало нову техніку для посипання вулиць 650
У Володимирі комунальне підприємство отримало нову техніку для посипання вулиць

У Володимирі-Волинському комунальне підприємство «Полігон» поповнило свій автопарк автомобілем з поворотним відвалом та піскорозкидальним обладнанням на базі самоскида МАЗ-5550 СЗ.

Автомобіль вартістю 2 мільйони 247 тисяч гривень (з ПДВ) придбано за гроші міської громади, повідомив Район.Володимир-Волинський директор підприємства Володимир Собіпан. 

Відкриті торги по закупівлі машини дорожньої комбінованої відбулися у вересні 2021 року. Тендерні пропозиції отримали від двох учасників. У результаті, договір про закупівлю комбінованого дорожнього автомобіля (з поворотним відвалом та піскорозкидальним обладнанням) на базі самоскида укладено з ТзОВ «Торговий дім «Альфатекс».

9 листопада автомобіль доправили на комунальне підприємство «Полігон».

Нове авто допоможе комунальникам оперативно розчищати вулиці міста від снігових заметів та посипати дороги піщано-сольовою сумішшю в осінньо-зимовий період, а в інші пори року – вивозити тверді побутові відходи з території громади.

10 листопада ключі від нового автомобіля водію КП «Полігон» вручив Ігор Пальонка – голова Володимир-Волинської територіальної громади.

Читайте також: Комунальники Володимир-Волинського впорядкували пошкоджений дорожній знак

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024