«Влада пішки не ходить»: містяни скаржаться на занедбані тротуари

05 Листопада 2017, 19:10
6010

Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на невпорядкованість пішохідних доріжок у місті. Мовляв, по деяких міських тротуарах не те що незручно, а вкрай небезпечно ходити.

Своє обурення містяни висловлюють на сторінках Фейсбук.

«Ця неймовірна краса знаходиться по вул.Привокзальній. Скажіть будь ласка «Владо»!!!,чи Вам не встидно за такі жахливі дороги?? Ця дорога знаходиться біля Ж.Д.вокзалу, де кожен день проходить поток туристів з інших міст і дивляться (зробивши висновок) на таку «красу».Мало того, що людям приходиться постійно ходити по дорозі (де великий поток машин), щоб дійти до своєї домівки,то про дітей які ходять до школи взагалі страшно думати як вони потраплять до школи. А мамам з візочками,що робити,як погуляти з малечею, хоть бери і не виходь з доми. Невже «Владі» легше вірішувати питання на рахунок як поставити «лавочку кохання», чим попіклуватися про небезпеку та комфорт для людей та красу міста! Владо отямся!!!» -  написала Лєна Вітрук, таким чином висловлюючи своє обурення виглядом вулиці Привокзальної у пабліку «Ганьба княжого міста».


Більше того, жінка підсилила свій пост кількома промовистими світлинами.





 

Своє обурення стосовно тротуару по вулиці Луцькій висловив через соцмережі й депутат міської ради Василь Сусік.

«Уже декілька разів звертався до першого заступника міського голови щодо усунення ями, що утворилася на тротуарі навпроти гуртожитку ВПУ по вулиці Луцькій. Люди, що ходять пішки, а особливо матусі з візочками змушені обходити цю яму, та згадувати "добрими" словами міську владу. Я ще розумію "старого" мера, якому уже тяжко ходити пішки, але ж молоді заступники могли б прогулятися. Тепер публічно прошу відповідальних осіб оперативно відреагувати на звернення депутата і вжити відподних заходів.
Чи обіцяного, як у приказці мені три роки чекати???», - йдеться у дописі пана Василя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] або в рубрику«Додати новину».

А також підписуйтеся на наші групи у Фейсбук

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024