У Володимирі хочуть розширити відділення невідкладної швидкої допомоги

17 Листопада 2021, 19:40
У Володимирі хочуть розширити відділення невідкладної швидкої допомоги 605
У Володимирі хочуть розширити відділення невідкладної швидкої допомоги

У Володимирі, у частині приміщення станції переливання крові, хочуть облаштувати кабінети для відділення невідкладної швидкої допомоги.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук.

Він також повідомив, що протягом минулого тижня, як депутат обласної ради, він брав участь у бюджетних слуханнях по формуванню основного фінансового документу області на 2022 рік. Через значне зростання вартості енергоносіїв, бюджет наступного року обіцяє бути непростим, тож, як зазначив Ярослав Анатолійович, під час слухань не раз порушувались ці проблеми.

  «Як депутат обласної ради зосередив свою діяльність на обласних закладах, які перебувають у моєму виборчому окрузі, зокрема на тих, що знаходяться у Володимирі-Волинському – Центр професійної освіти, агротехнічний та фаховий педагогічний коледжі, ліцей «Центр освіти», школа-інтернат для дітей із вадами слуху, а також станція переливання крові і відділення невідкладної медичної допомоги. 
Що стосується фінансування агротехнічного та педагогічного коледжів, то на слуханнях вдалось відстояти усі позиції. Порушили також питання використання приміщення станції переливання крові, котре зараз напівпорожнє через проведену оптимізацію відділення трансфузіології. Прозвучала пропозиція використати частину першого поверху будівлі для облаштування там кабінетів для відділення невідкладної швидкої допомоги. Відтак у наступному році працюватимемо у цьому напрямку.
Окрім цього, розглянули питання функціонування Центру професійної освіти, який включає Оваднівську та Локачинську філії та є найбільшим закладом професійно-технічної освіти в області, де навчається понад 800 учнів. Разом із керівниками структурних підрозділів обговорили напрямки та спеціальності, які найближчим часом будуть у пріоритеті на ринку праці області.
Під час засідання з представниками відділу охорони здоров’я порушив питання щодо забезпечення нашої лікарні киснем. Сподіваємось, що на ці цілі будуть виділені державні кошти», – йдеться у дописі.
 
Перший заступник міського голови також зазначив, що за участю керівника Служби місцевих автомобільних доріг обговорили питання будівництва доріг.
Наступного року хочуть провести капітальний ремонт трьох місцевих доріг у громаді за кошти державного бюджету, а саме: дороги Новосілки-Орані, до села Дігтів та дороги до дачних масивів. Відомо, що тендер на виготовлення ПКД на ремонт дороги Новосілки-Орані уже оголошено, а наступний такий тендер відбудеться для дороги до Дігтева.
 

Читайте також: Депутати облради підтримали ініціативу повернення Володимиру-Волинському історичної назви

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024