Освітні заклади Володимирщини отримають додаткові кошти

19 Листопада 2021, 18:00
Оваднівський професійний ліцей 788
Оваднівський професійний ліцей
Шляхом перерозподілу додаткової дотації та невикористаних коштів вдалося залучити наприкінці року серйозні ресурси в освітні заклади Володимирщини.
 
Про це йшлося на засіданні бюджетної комісії Волинської обласної ради, повідомляє у своєму дописі у фейсбуці перший заступник міського голови, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук.
 
Зокрема, 4,8 млн гривень отримали Центри професійно-технічної освіти міста Володимира-Волинського та Нововолинська на виплату стипендій і комунальних платежів. Додатково 1,4 млн гривень виділено для ремонту покрівлі Оваднівського професійного ліцею.
Крім цього, 727 тисяч гривень буде спрямовано на придбання двох комп'ютерних класів та нового мультимедійного обладнання для Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського.
 
«Також сьогодні порушив питання перед управлінням інфраструктури області щодо можливості виділення додаткових коштів на дороги Зимнівської та Устилузької громад та звернувся з проханням надати реєстр комунальних доріг на 2022 рік», – йдеться у дописі.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024