У Володимирі урочисто зустрічатимуть військовослужбовців 14 ОМБр

08 Листопада 2017, 14:31
5752

У суботу, 11 листопада о 9.30  на площі Героїв міста відбудуться урочисті заходи з нагоди повернення бійців 14-ї ОМБр із зони проведення антитерористичної операції на Сході країни у місце постійної дислокації.

О 8.30 військовослужбовці від плацу бригади вирушать урочистим маршем по вулиці Ковельській до центральної площі міста, де відбудуться урочистості, а згодом у районному будинку культури – святковий концерт та нагородження військовослужбовців за мужність, героїзм та особисті досягнення у справі захисту України.

Запрошуємо усіх містян долучитись до вшанування та привітання наших захисників. Висловити повагу до військовослужбовців, які не шкодуючи свого життя і здоров’я, стали на захист територіальної цілісності держави, нам, жителям міста, у якому дислокується 14 бригада, дуже просто – вийти на вулицю назустріч колоні, вручити солдату букет осінніх квітів, прийти з національною символікою на урочистий марш наших героїв або ж підтримати щирими оплесками кращих воїнів під час вручення їм заслужених нагород. Вони воювали за нас – зустрінемо їх гідно!

Нагадаємо, нещодавно у Володимирі-Волинському зустріли бійців батальйону «Волинь», які несли службу у складі 14-ої ОМБр в Станиці Луганській.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024