Житло, земля, матеріальна допомога - з чим йдуть володимирчани до народного обранця

08 Листопада 2017, 15:21
6311

Земля, житло та матеріальна  допомога, - з такими проблемами найбільше звертались мешканці Володимира-Волинського і району до народного депутата України Ігоря Гузя впродовж останніх 10 місяців цього року.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

Загалом, від мешканців міста Володимира-Волинського надійшло 126 звернень громадян (з них - 17 колективних), від мешканців Володимир-Волинського району – 119 звернень ( з них - 14 колективних).

Основна тематика звернень у княжому місті – житлові питання (зокрема, допомога у ремонту приміщень), добудова 44-х квартирного будинку, земельні питання (приватизація земельних ділянок), встановлення газових лічильників, прохання у надані матеріальної допомоги.

У Володимир-Волинському районі домінували звернення, які стосувались матеріальної допомоги на лікування, встановлення дитячих майданчиків, забезпечення шкіл комп’ютерними класами, отримання посвідчення учасника АТО учаснику бойових дій; роз’яснення в оформленні субсидій, в т.ч. на тверде паливо.

Нагадаємо, державне фінансування добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському досі не відкрито, тому забудовник – ТОВ «Вінницька будівельна компанія» працює в борг та ризикує не завершити роботи до середини листопада 2017-го.

На підставі цього Ігор Гузь надіслав депутатське звернення до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням посприяти у пришвидшені надходження коштів для оплати будівельних робіт та взяти це питання під особистий контроль.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024